Workstations

ma-03

Kontor PC - AMD

CPUAMD 200GE
CPU8GB 2666MHZ
CPUAMD VEGA 3
CPU120GB 2.5"
CPU2-4 HVERDAGE
CPUCORSAIR VS350W
3.695,00 kr.eller 149 kr. pr md.
ma-03-4

Kontor PC - INTEL

CPUINTEL G5400
CPU8GB 2666MHZ
CPUUHD 610 INT.
CPU120GB 2.5"
CPU2-4 HVERDAGE
CPUCORSAIR CS350W
3.695,00 kr.eller 149 kr. pr md.

En workstation er en kraftig computer, der er designet til krævende arbejdsopgaver. Her er tale om en højt præsterende computer, der typisk er designet til én specifik bruger. Hos Froggaming har vi forskellige workstations, der kan tilpasses stort set ethvert behov.

Vi tilbyder stationære workstations, som primært egner sig til brug på kontorer og erhverv. Ligegyldigt, om du har behov for at skabe avancerede 3D-tegninger, fremstille lydfiler eller stort set ethvert anden opgave, tilbyder vi en workstation, der matcher dine ønsker.

Hvis du er i tvivl om, hvilken workstation, du skal vælge, er du altid mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe med at skræddersy din nye workstation. Alle vores maskiner er driftsikre og kan tilpasse, så de er i stand til at varetage alle opgaver.

Hvad kan en workstation bruges til?

En workstation er en holdbar og kraftig kontor-pc, der er bygget til at kunne håndtere krævende programmer. For virksomheder og professionelle er det vigtigt, at ens arbejdscomputer kan klare selv de tungeste opgaver, hvilket stiller krav til ydeevne såvel som pålidelighed.

Du finder derfor komponenter med højere ydeevne i en workstation end i en almindelig computer. Hvis du arbejder i komplekse programmer, der stiller høje krav til RAM og ydeevne, er en workstation derfor et oplagt valg.

Få en skræddersyet workstation

En af de helt klare fordele er, at du selv kan tilpasse din workstation, så den kan klare lige netop de opgaver, du har behov for. En workstation behøver ikke nødvendigvis at være kraftigere end andre computere, så længe den er sammensat med henblik på at kunne løse specifikke opgaver på den bedst mulige måde.

Du kan således selv sammensætte din workstation, så den har det grafikkort, processor, antal RAM og så videre, du har behov for. På den måde får du en pålidelig og kraftfuld arbejdscomputer, som passer helt specifikt til dig.

En workstation er af samme årsag heller ikke bare en almindelig computer. Her er kræset for detaljerne, så din computer kan holde i mange år ud i fremtiden. Vores workstations er sammensat af de bedste komponenter til de opgaver, den skal kunne løse, ligesom vi sørger for at teste den grundigt, før vi leverer.

To workstations i vores sortiment

Vi fører to forskellige typer af workstations – den ene model er baseret på AMD, mens den anden er baseret på Intel. Du kan enten vælge at købe vores workstations, som de er, eller du kan tilpasse dem, så de matcher dit behov.

Begge workstations anbefales til brug på kontorer og klarer fint lettere opgaver som Office-pakken, bogføring, udarbejdelse af hjemmesider, surfing på nettet og lignende. Vores workstations kommer med Windows 10 Pro installeret, opdaterede drivere samt nødvendig hardware som trådløs WiFi, Bluetooth og DVD-drev.

Ønsker du at opgradere komponenterne i din workstation, så den kan klare tungere arbejdsopgaver, står vi altid til rådighed, hvis du er i tvivl. Hvis du vil tilpasse din workstation på egen hånd, skal du blot vælge den, du vil tage udgangspunkt i, hvorefter du kan til- og fravælge forskellige komponenter.

Få en komplet workstation til kontoret

Der er mange fordele ved at vælge en workstation frem for en almindelig computer. Først og fremmest sikrer du, at din workstation er kraftfuld nok til at varetage specifikke arbejdsopgaver. Herudover slipper du for at betale for dyre komponenter, der dybest set er ligegyldige i forhold til det, den skal bruges til.

Du har mulighed for at udskifte køler, CPU, RAM, systemdisk, lagerdisk, ligesom du kan tilkøbe skærm, mus, tastatur og forskellige andet tilbehør, så du får en totalløsning, der egner sig til de arbejdsopgaver, du ønsker.

Hvis du eksempelvis ønsker, at din workstation skal være mere lydsvag, anbefaler vi, at du vælger en Noctua-køler, der egner sig perfekt på kontoret, da den sikrer et minimalt støjniveau. Har du mange programmer kørende på samme tid, kan du med fordel skifte til en større SSD-harddisk.
Har du brug for hjælp til at sammensætte din workstation?
Er du i tvivl om, hvordan du sammensætter en workstation, der imødekommer dit eller dine medarbejderes behov? Vi står altid til rådighed med rådgivning og svar på dine spørgsmål. Du er velkommen til at kontakte os, så vi i fællesskab kan tilpasse en workstation, der matcher dit ambitionsniveau.

Det kan være en fordel, hvis du ikke selv har forstand på de forskellige komponenter, eller hvis du blot vil sikre dig, at den løsning, du har sammensat, rent faktisk dækker dit behov. Du kan ringe til os på (+45) 6916 7700 – så hjælper vi dig med at vælge den rigtige workstation.