Beskrivelse

Gaming tastaturer

Hvad er forskellen på et tastatur til gaming, og et tastatur til kontorbrug?

Groft sagt, så er forskellen primært i hvilke switches der benyttes. Til gaming ønsker man en hurtig responstid, så din karakter i spillet reagerer prompte. Hvis du har et keyboard til kontoret, så vil man i mange tilfælde i højere grad ønske et keyboard som ikke larmer så meget, og gerne er behageligt at skrive på. Gaming tastaturer har nemlig mekaniske switches, af disse eksisterer der et hav af forskellige modeller, hvoraf de mest brugte er de røde og brune switches.

Hvilke switches skal jeg have til gaming?

Hvilke switches du skal have, er oftest en subjektiv sag. Nogen foretrækker en ting, mens andre foretrækker en anden ting.
Røde mekaniske switches er oftest lineære i følelsen, og uden et klik. Disse har oftest den laveste vandring, og kræver mindst kraft for at trykke tasten ned. Ulempen er så, at hvis du blot hviler en finger på en tast, så kan du komme til at trykke den langt nok ned til at den rent faktisk registrerer dit tryk.
Brune mekaniske switches, er oftest med et taktilt bump, således at du skal trykke igennem dette "bump" før du egentlig trykker tasten ned. Det foretrækkes af mange, omend der skal lidt mere kraft til førend man trykker tasten ned.

Den rette gamer pc.

Når du så har fundet det rette gamer tastatur, så kan du med fordel tjekke vores store udvalg af systemer til gaming. Vi har en del forskellige præ-konfigurerede systemer, så vi har helt sikkert den rette gaming pc til dig.

Froggaming - Af nørder til nørder.

  • 3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Rentefri finansiering
  • Hurtig og sikker levering
Copyright 2021 - www.froggaming.dk