Beskrivelse

Ultimate Gaming PC Series

Konfigurer din nye gaming pc i samarbejde med ASUS

Her kan du konfigurere din nye gaming pc, hvor du kan vælge et hav af høj-kvalitets komponenter fra ASUS. ASUS har eksisteret siden 1989, og har siden da skabt sig et velkendt omdømme i, at producere de bedste komponenter og udstyr til gaming.
Ved Froggaming har vi i mange år haft et godt forhold med ASUS, og vi ved derfor at ASUS leverer produkter af absolut højeste kvalitet. Som system integrator er det vigtigt, at man kan stole på de produkter man bruger i produktionen af nye computere til gaming.

Køb din nye gaming pc her

Vores ideologi hos Froggaming er, at du som kunde skal være i højsædet. Vi ønsker at du får den absolut bedste service og samtidig også den absolut bedste pris. Vores Ultimate Series som er lavet i samarbejde med ASUS er et godt eksempel herpå, hvor du får en enormt høj kvalitet. Pc'erne er med indbygget vandkøling således at din gaming pc kan performe optimalt under selv de mest intensive gaming aftener.

Byg selv pc

Froggaming startede i sin tid, som en ambitiøs idé, om at gøre byg selv pc'er overflødige. At give dig så meget værdi for pengene ved at købe en færdigbygget gaming pc, at du ikke gad bruge tiden på selv at samle. Prisen er dog en ting, der er mange fordele ved at vælge en anerkendt system integrator som os, herunder den samlede garanti. Vi yder 3 års garanti på alle computere købt hos os, og det sikrer dig som kunde for hvis uheldet er ude. Når du selv samler, så skal du være opmærksom på, at du skal fejlfinde og selv lokalisere den enkelte del som fejler. Det kan være en træls omgang at skulle gennem, men det derfor at vi har valgt at gå forrest på denne del, så du med ro i maven kan købe ny gaming pc.

Køb gaming pc her, og få lynhurtig levering.

Vi bryster os af, at kunne levere computere lynhurtigt, og vi leverer i gennemsnit pc'er på blot anden hverdag efter bestilling! Vores garvede medarbejdere kan sikkert og hurtigt bygge din nye skræddersyede gaming pc, og også få den installeret og testet. Alle computere 3D-Stresstestes inden de forlader os, hvilket sikrer at vi sender en funktionel pc ud af døren, og din nye computer er plug'n'play når du modtager den.

Froggaming - Af gamere til gamere.

  • 3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Rentefri finansiering
  • Hurtig og sikker levering
Copyright 2021 - www.froggaming.dk