Midian Gamer

  8749,00
  Læg i kurv
  Beskrivelse

  Midian Gamer

  Er du på udkig efter en computer der kan trække selv de nyeste titler, men stadig ønsker et prisvenligt valg, så er vores Midian gamer pc det helt rigtige valg til dig. Med vores Midian gamer pc kan du spille de mest spillede titler på markedet, og samtidig være med på for fronten hvad angår nyere titler. 

  Vores Midian gamer pc bliver udstyret med Intels 11 generation af processor, Intel Core i5 11400f, med 6 kerner, 12 tråde. Denne processor kan leverer en turbofrekvens på helt op til 4.4GHz. Denne processor får den perfekte grafikkortpartner Nvidia Geforce RTX 3060 12 GB Videoram. Dette grafikkort er fra den nyeste generation fra Nvidia som leverer en utrolig god spilleoplevelse på grund af de mange nye funktioner som Nvidia har udviklet. 

  Hos Froggaming sigter vi efter at leverer en gamer pc, som spiller godt sammen på alle punkter, hvilket gør at denne gamer pc bliver udstyret med hele 16GB RMA og en hurtig 1TB NVME M.2 SSD. Alle vores valg skal være med til at give dig som kunde en utrolig behagelig og god spilleoplevelse fra start til slut. 

  Vores Midian gamer pc skal selvfølgelig ikke kun yde godt, men også se flot ud. Derfor leveres denne gamer pc i et flot RGB kabinet, med hele 3 RGB blæsere som giver en flot gamer pc, og samtidig giver luft til computeren. 
  • 3 års garanti på alle PC'er
  • Rentefri finansiering
  • Hurtig og sikker levering
  Copyright 2021 - www.froggaming.dk