Novice Gamer

  7799,00
  Læg i kurv
  Beskrivelse

  Novice Gamer

  Hvis du har lysten til at komme i gang med at game, så har vi den perfekte starter gamer pc til dig. Denne gamer pc er specifikt designet til dig som ønsker en starter pc, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med at spille alle dine favorittitler. Med vores Novice Gamer får du en computer hvor komponenterne er specifikt udvalgt til at give dig en optimal start på gaming. Det kan være svært at finde den rigtige starter computer, men hos Froggaming har vi gjort valget nemt for dig. Vores Novice Gamer er nemlig til den prisbevidste, men som stadig ønsker et lækkert udseende og god ydeevne. 

  Novice Gamer kommer leveret med Intels 10. generation af processor, en Intel Core i5-10400f, som har 6 kerner samt 12 tråde. Denne processor kan ramme en turbo frekvens på op til 4.3GHz. For at sikre et godt sammenspil kommer denne Novice Gamer med Nvidia Geforce RTX 2060 som har 6GB videoram. 

  Når vi sammensætter en computer, arbejder vi ud fra, at alle dele i vores gamer pc'er skal fungere optimalt sammen. Derfor leveres vores Novice Gamer pc med hele 16GB ram i dual-channel, sammen med en hurtig 500GB NVME M.2 SSD. 

  Din nye gamer pc fra Froggaming bliver leveret i et flot RGB kabinet, som både har masser af RGB med hele tre flotte RGB faner, og samtidig skaber god lufttilstrømning i kabinettet. 
  • 3 års garanti på alle PC'er
  • Rentefri finansiering
  • Hurtig og sikker levering
  Copyright 2021 - www.froggaming.dk