Froggaming

Vigtig meddelse vedr. Froggaming   Gå til meddelsen

Få leveret en færdigsamlet gaming pc til døren

Er du på udkig efter ambitiøs og kraftfuld gaming pc, der kan trække selv de mest krævende spil? Du har i dag langt flere muligheder for at bygge din egen gaming pc, der matcher de specifikationer, du ønsker. Du kan enten vælge at give dig i kast med en byg selv-pc, hvor du samler alt fra bunden – eller du kan købe en konfigurérbar gaming pc, hvor du selv vælger de enkelte komponenter, hvorefter den bliver samlet og leveret til din hoveddør.

Få leveret en færdigsamlet gaming pc til døren

Hos Froggaming kan du konfigurere din egen gaming pc, så den matcher præcis de krav, du har til din maskine. Når du køber en gaming pc, hvor du selv har valgt de enkelte komponenter, har du langt mere kontrol over, hvor kraftfuld den skal være, i forhold til at købe en færdigbygget gamer computer fra en af de store producenter. Samtidig har du mulighed for at fremtidssikre din gamer pc, så den ikke risikerer at blive forældet efter en årrække.

En konfigurérbar pc til gaming fra Froggaming har den store fordel, at det er muligt at udskifte de enkelte komponenter, i takt med at de bliver forældet. Du skal altså ikke ud at investere i en ny gaming pc efter en årrække, men kan nøjes med at udskifte de komponenter, der skal opgraderes. Det er smart, og du sparer ikke alene penge på det – du skåner også miljøet for unødvendig belastning.

En konfigurérbar gamer pc er en nem og ambitiøs løsning

Når du har besluttet dig for, at du vil have en gaming pc, hvor du selv har mulighed for at vælge de enkelte komponenter, så din nye pc matcher dine behov, har du to muligheder. Hvis du er teknisk anlagt og har tiden, kan du vælge at købe de enkelte komponenter og bygge din gaming pc fra bunden.

Du kan også vælge en nemmere løsning, der giver en lige så kraftfuld maskine; en konfigurérbar gaming pc fra Froggaming. Her tilføjer du blot de komponenter, du ønsker, din gaming pc skal bestå af, hvorefter vi samler den for dig, tester den og leverer den, så den er klar til brug. Det bliver ikke nemmere at få et seriøst gaming-setup, der kan trække selv de mest krævende spil.

En konfigurérbar gaming pc er således et godt valg til dig, der ikke er teknisk anlagt. Det endelige resultat er det samme, som hvis du selv samler din gaming pc, men du sparer frustrationerne og tiden – og så risikerer du ikke at ødelægge noget undervejs. Den eneste forskel er, at vi samler den for dig, så du er sikker på, at alt fungerer efter hensigten.

Sådan konfigurerer du din egen gaming pc hos Froggaming

Hos Froggaming er vi blandt de førende webshops, som beskæftiger sig med salg af gaming pc’er. Det skyldes, at vi selv er dedikerede gamere, der går op i at levere et seriøst produkt til en pris, hvor de fleste kan være med. Samtidig lægger vi vægt på at skabe en intuitiv brugeroplevelse, så du nemt, hurtigt og sikkert kan konfigurere din egen gaming pc.

Du vælger blot, hvilken af ovenstående gaming pc’er, du vil tage udgangspunkt i, hvorefter du kan til- eller fravælge forskellige komponenter, afhængigt af hvor kraftfuld en gaming pc du ønsker. I oversigten kan du samtidig se et udsnit af de specifikationer, den enkelte pc har. Se blandt andet vores udvalg af Entry Series her.

Når du har fundet den gaming pc, du ønsker at tage udgangspunkt i, klikker du blot på ‘Tilpas og køb’, hvorefter du har mulighed for at ændre i de enkelte komponenter – herunder kabinet, bundkort, processor, køler, grafikkort, systemdisk, RAM, strømforsyning, lagerdisk og kabler.

Du har altså selv frihed til at konfigurere og tilpasse din gaming pc, så den matcher de specifikke krav, du har. Når du har valgt de enkelte komponenter, der skal være i din gaming pc, kan du se en opdateret pris for din nye computer.

Til sidst udfylder du dine betalings- og leveringsoplysninger, hvorefter vi modtager din ordre. Nu samler vi din gaming pc med de valgte komponenter, og den bliver leveret direkte til din dør, testet og klar til brug. Det bliver ikke nemmere at få præcis den gaming pc, du drømmer om. Når du er færdig med at vælge din drømme pc, så tag et kig ind på det gaming udstyr vi også tilbyder til den.

Vil du ikke selv konfigurere din gaming pc?

Hvis du ikke selv ønsker at konfigurere din egen gamer pc, kan du blot lade være med at tilpasse dit valg. Du kan se standard-specifikationerne på de enkelte gaming pc’er, der allesammen er bygget til at kunne håndtere et seriøst gaming-setup. Dette kan produkterne fra eSport Series især vidne om, se dem her!

Medmindre du selv ønsker at konfigurere din gamer computer med de komponenter, du synes er passende, kan du blot lade den være, som den er. Vi opdaterer løbende vores sortiment med nye prækonfigurerede og kraftfulde gaming pc’er.

De vigtigste komponenter i en gaming pc

Din gaming pc består af forskellige komponenter, der hver især har særlige specifikationer. Nogle komponenter har større indflydelse på spiloplevelsen end andre. Herunder følger en oversigt over de vigtigste komponenter i en gaming pc.

Bundkort

Bundkortet er blandt de vigtigste elementer i din gaming pc. Det er det første, du bør tage stilling til, da det er bundkortet, der forbinder alle de øvrige komponenter i din gaming pc. Samtidig har bundkortet indflydelse på, hvilke andre komponenter du kan vælge, da de skal være kompatible for at kunne fungere.

CPU

CPU’en, eller processoren som den også kaldes, er ligeledes blandt de vigtigste elementer i din gaming pc. Intels processorer er de mest populære på markedet, men der findes også andre producenter, der laver gode processorer. De gaming pc’er, du finder hos Froggaming, anvender primært Intel-processorer.

Grafikkort

Grafikkortet er alfa og omega for, om du får en god gaming-oplevelse. Det er grafikkortet, der beregner den data, der ender som grafik på skærmen. Det grafikkort, der er i din gaming pc, arbejder sammen med processoren for at give en optimal ydelse, der kan klare tunge spil.

RAM

RAM er en forkortelse for Random Access Memory. Her er tale om en arbejdshukommelse, der lagrer den data, der bliver brugt meget, midlertidigt. Det er således en slags mellemlager, der kan sammenlignes med korttidshukommelsen hos et menneske.

En gaming pc bør som minimum have 8GB RAM, men det anbefales, at du vælger 16GB, hvis du vil være på den sikre side. Det er bedre at vælge for meget end for lidt, hvis du vil være sikker på, at du kan spille krævende spil.

FAQ

Hvilken gaming PC er bedst?

Det er umuligt at vurdere hvilken gaming PC der er den bedste, da det afhænger af, den enkelte gamers behov, samt hvilke spil den skal bruges til at spille. Den bedste gaming PC vi har hos Froggaming, altså den med højest ydeevne og mest power er vores T320 High-End Gamer.

Hvilken gaming PC skal jeg købe?

Hvis du allerede ved, hvilket spil du skal spille på din nye gamer PC, så bør du som et minimum gå efter spillets anbefalede krav til maskinen. Dette vil sikre dig at du kan køre spillet med de mest optimale indstillinger. På denne måde er du sikker på at spillet ikke lagger, crasher og fryser. Hvis du endnu ikke har et spil i sigte, bør du anskaffe dig en maskine med minimum 16gb RAM, 500gb SSD og et godt grafikkort

Hvad er en god gaming PC?

En god gaming PC er en computer, der kan trække de spil som du ønsker at spille, uden at du oplever lag og at spillet crasher eller fryser, i mens du spiller.

Hvad koster en gaming PC?

Priserne på gaming PC’ere varierer meget. En gaming PC hos Froggaming, koster fra 4.999 DKK og helt op til mere end 50.000 DKK.