Mainstream Gamer

  Læg i kurv
  Beskrivelse

  Mainstream Gamer

  Vores Mainstream Gamer pc er til dig som ønsker en stærk computer til at takle selv de mest krævende spil. Denne computer er med til at give dig en flydende spilleoplevelse i selv de nyeste spiltitler, hvor du hverken skal gå på kompromis med udseendet eller ydeevnen af din nye gamer pc. 

  Mainstream Gamer pc'en bliver leveret med Intels nyeste 12. generations processor, som kommer med 6 kerner og 12 tråde. Denne processor kan levere helt op til 4.4GHz i turbo frekvens. En stærk processor er dog ikke alt i en gamer pc, og derfor er der i denne computer monteret et Nvidia GeForce RTX 3060Ti 8GB med raytracing teknologi. Så kan du gå i krig med de nyeste spil og slå alle de grafiske indstillinger til.

  For at sikre at din nye computer fungerer på alle parametre, bliver processor og grafikkort parret med 16GB RAM i dual-channel sammen med en lynhurtig 1TB NVMe M.2 SSD, så du er sikker på du ikke er den sidste som lander på banen. Med denne kombination får du utrolig hurtig hastighed samt god lagerplads til alle dine ynglings titler. 

  Men en gamer pc er først fuldendt når den samles i et kabinet som både giver frisk luft til komponenterne, og samtidig ser flot ud. Derfor har vi valgt at samle alle komponenterne i et flot RGB kabinet, hvor der er hele tre RGB blæsere som sikrer luft til din gamer computer, samt giver mulighed for at se ind til alle komponenterne.
  • 3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Rentefri finansiering
  • Hurtig og sikker levering
  Copyright 2021 - www.froggaming.dk