Mainstream Gamer

  12499,00
  Læg i kurv
  Beskrivelse

  Mainstream Gamer

  Vores Mainstream Gamer pc er til dig som ønsker en stærk computer til at takle selv de mest krævende spil. Denne gamer pc er med til at give dig flydende spilleoplevelser selv i de nyeste spilletitler, hvor du hverken skal gå på kompromis med med udseende eller ydeevne af din nye gamer pc. 

  Mainstream Gamer pc bliver leveret med Intels 11. generation processor, Intel 11400f som kommer med 6 kerner og 12 tråde. Denne processor kan leverer helt op til 4.4GHz via sin turbo frekvens. Denne processor bliver sammensat med en af de mest kraftfulde grafikkort på markedet. For at sikre et harmonisk sammenspil mellem processor og grafikkort, bliver der installeret den nyeste generation af grafikkort. Nvidia Geforce RTX 3070Ti 8GB Videoram giver dig mulighed for at spille alle dine spil som du vil, uden du nødvendigvis skal tænke på ydeevne eller indstillinger i dine spil. 

  For at sikre at din nye gamer pc fungere på alle parametre, bliver processor og grafikkort parret med hele 16GB RAM i dual-channel sammen med en hurtig 1TB NVME M.2 SSD, så du er sikker på du ikke er den sidste som lander på banen. Med denne kombination får du utrolig hurtig hastighed samt god lagerplads til alle dine ynglings titler. 

  Men en gamer pc er først fuldendt når den samles i et kabinet som både giver frisk luft til din gamer pc, og samtidig ser flot ud. Derfor har vi valgt at samle denne stærke gamer pc i et flot RGB kabinet, hvor der er hele tre RGB blæsere som sikre luft til din gamer computer, samt giver mulighed for at se ind til din gamer pc med glas i siden. 
  • 3 års garanti på alle PC'er
  • Rentefri finansiering
  • Hurtig og sikker levering
  Copyright 2021 - www.froggaming.dk