Privatlivspolitik

PERSONOPLYSNINGER
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Vi deler dine data med følgende tredjeparts leverandører
Codaf Group ApS
– Leverandør af hjemmeside og hosting.
Visma e-conomic A/S
– Regnskabsprogram, din kvittering (Faktura) kommer herfra, og dine data er derfor gemt hos disse.
PENSOPAY A/S / CLEARHAUS A/S / QUICKPAY ApS
– Betalingsløsning, din betaling går igennem Pensopay som benytter sig af Clearhaus gennem Quickpay.
Personoplysningerne registreres hos Froggaming A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Hvis du skriver og indsender data til hjemmesiden i form af kontaktformularer, vil disse blive opbevaret på siden i op til 1 år for at kunne henvise til tidligere aftaler og kommentarer fra disse.br>Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data.
Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på froggaming.dkfroggaming.dk er Stefan Jesper Bargisen. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@froggaming.dk
Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til en person. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række af disse informationer samt når du benytter følgende: Webshopsalg, Analyseredskaber, Konkurrencer, Brugerregistrering, Tilbud, Livechat.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID, tekniske oplysninger om din computer, tablet eller telefon, din IP-adresse, geografisk placering (Land og byområde), samt hvilke sider du klikker på. Dette sker kun så længe du er på vores hjemmeside.

 

INTRODUKTION
Når du besøger vores hjemmeside indsamles der en række oplysninger om dig og dit forbrug af siden, som bruges til at se blandt andet hvor mange besøgende vi har på vores side, samt hvilke sider der tiltrækker mest opmærksomhed i hvilke perioder, og fra hvilke geografiske lokationer vi har fleste besøgende. Hvis du ikke ønsker at der indsamles oplysninger, bør du fravælge brugen af Analyse-cookies nederst på denne side. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles og deres formål.

 

DATAINDSAMLING – KOMMENTARER
Når besøgende skriver kommentarer på hjemmesiden, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen samt din IP-adresse og browserens informationer for at frasortere spam.

 

DATAINDSAMLING – KONTAKTFORMULARER
Når du benytter vores kontaktformularindsendelsesmuligheder på hjemmesiden lagres disse samt sendes til vores mailsystem, for at vi kan besvare dine spørgsmål. Kontaktformularerne benyttes ikke til markedsføring, tilmelding til nyhedsbreve eller lign. uden du efterspørger dette og din data videresendes ikke uden for organisationen, uden at det er relevant for emnet, samt har din fulde godkendelse.

 

KONTO
I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil, og selv indtaster informationerne behandlesdesuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, betalingsoplysninger samt anden info du vælger atindtaste. Dette vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller i forbindelse med et køb.

 

ANALYSE REDSKABER
For at kunne give os den bedste indsigt og sammenligning af data for vores hjemmeside bruger vi følgende analyse redskaber, som tager udgangspunkt i ovenstående anonyme data: Google Analytics, Facebook Pixels, Google Tag Manager. Du har til enhver tid ret til ikke at blive inkluderet i vores analyser – dog sætter vi pris på, at du hjælper os med at gøre vores hjemmeside bedre, så vi kan forstå, hvad og hvor vi skal fokusere vores indsats.

 

UNDERDATABEHANDLERE
(HVEM VI DELER DINE DATA MED)
Behandler Funktion Land Datasikkerhed udenfor EU Datadeling
Visma e-conomic A/S Regnskabsstyring Danmark Økonomi og CVR-data
PensoPay A/S Modtage online betalinger Danmark Transaktions og ordredata
GLS Denmark A/S Oprettelse af Pakkelabels Danmark Ordredata
Facebook, Inc. Dialog med kunder USA Privacy Shield Ordredata og generel dialog.

 

DATAOPBEVARING – SIKKERHED
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Ved databrud vil alle vores registrerede brugere bliver kontaktet inden for 72 timer med besked om, hvilke data der er gået tabt, samt en vejledning til hvad de skal gøre ved det. Vores første prioritet i en sådan situation er at få lukket sikkerhedshullet for at skabe mindst muligt data-tab for brugerne.

 

DATABESKYTTELSE
Vi sætter pris på din data, ligesom vi gør med vores egen, så vi beskytter vores (og din) data med følgende initiativer, som vi til enhver tid holder opdateret: SSL Kryptering, Firewall,

 

DATAOPBEVARINGSLÆNGDE
Hvis du skriver og indsender data til hjemmesiden i form af kontaktformularer, vil disse blive opbevaret på siden i op til 1 år for at kunne henvise til tidligere aftaler og kommentarer fra disse. Brugere, som opretter sig på vores hjemmeside, kan til enhver tid se, redigere og slette deres personlige informationer, og derfor er der ikke en grænse for, hvor længe vi opbevarer denne information. Webstedets administratorer kan til enhver tid se og redigere den information, som brugerne har til rådighed i deres profiler. Analytiske data arkiveres i ubestemt tid for at kunne se og følge vores online vækst samt forbedre vores aktivitet. Vores kundekøbsarkiver arkiveres ud fra gældende dansk lovning.

 

DATABRUDSPROCEDURER
Vi benytter os af en opdateret firewall, som til enhver tid giver os besked, hvis vores sikkerhed er blevet brudt, omend dette er via brud i firewall eller et password breach – så bliver vi underrettet hurtigst muligt, hvorefter vi kan tage hånd om situationen. Derudover afgiver vores firewall ugentlige opdateringer på forhindrede forsøg imod vores sikkerhed samt alarm ved forøgede forsøgs-aktivitet, så vi til enhver tid er informeret omkring mulige angreb imod vores (og jeres) data.

 

DATARETTIGHEDER – EXPORT OG SLETNING AF DATA
Du har ret til indsigt i den data, vi opbevarer om dig. Du kan bede om at få eksporteret en fil med de personlige data, vi har liggende, heriblandt alt data du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde. Kontakt den dataansvarlige via email eller telefon angivet øverst på denne side.
Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Til:
Froggaming A/S
Hjulmagervej 11A

7100 Vejle
E-mail: info@froggaming.dk
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min
købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
___________________________________________________________________
Bestilt den: _______________________________
Modtaget den: _______________________________
Forbrugerens navn:
___________________________________________________________________
Forbrugerens adresse:
___________________________________________________________________
Forbrugerens underskrift: _________________________________________
Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Privatlivspolitik er senest opdateret den 31-12-2021 Hjulmagervej 11A 7100 Vejle

Copyright 2021 - www.froggaming.dk