Midian Gamer

  Læg i kurv
  Beskrivelse

  Midian Gamer

  Er du på udkig efter en computer der kan trække selv de nyeste titler, men stadig ønsker et prisvenligt valg, så er vores Midian gamer pc det helt rigtige valg til dig. Med vores Midian gamer pc kan du spille de mest spillede titler på markedet, og samtidig være med på de helt nye titler.

  Vores Midian gamer pc bliver udstyret med Intels 12 generations processor, Intel Core i5 12400f, med 6 kerner og 12 tråde. Denne processor kan levere en turbofrekvens på helt op til 4.4GHz. kombineret med det potente grafikkort, Nvidia Geforce RTX 3060 12 GB, som er et grafikkort fra den nyeste generation fra Nvidia som leverer en utrolig god spilleoplevelse på grund af de mange nye funktioner som Nvidia har udviklet. 

  Hos Froggaming sigter vi efter at levere en gamer pc, som spiller godt sammen på alle punkter, hvorfor denne computer bliver udstyret med 16GB RAM og en lynhurtig NVMe M.2 SSD på 1TB. Alle vores valg skal være med til at give dig som kunde en utrolig behagelig og god spilleoplevelse fra start til slut. 

  Vores Midian Gamer pc skal selvfølgelig ikke kun yde godt, men også se flot ud. Derfor leveres denne pc i et flot RGB kabinet, med hele 3 RGB blæsere som giver et rigtig pænt udseende, og samtidig det optimale airflow i pc'en.
  • 3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Rentefri finansiering
  • Hurtig og sikker levering
  Copyright 2021 - www.froggaming.dk