KØBSVEJLEDNING – FROGGAMING

På vores hjemmeside, www.froggaming.dk foregår et køb således:

 1. Find de(t) produkt(er) du ønsker, og tryk på “Tilpas og køb“, under produktbeskrivelsen, for at tilpasse dit behov.
 2. Nu kan du tilpasse din(e) vare(r) ud fra de valgmuligheder vi stiller til rådighed, under de(t) specifikke produkt(er).
 3. Når varen er tilpasset, kan du indtaste det ønsket antal af dette produkt, samt trykke “Tilføj til kurv” for at få produktet i kurven.
 4. Tryk derefter på “Se kurv” eller på ikonet oppe i højre hjørne.
 5. Nu kan du trykke “Gå til kassen” for at indtaste dine faktureringsoplysninger, samt om varen skal sendes til en anden adresse.
   1. Eventuelt tilføje bemærkninger, ang. specifikke aftaler.
 6. Indtast og kontrollér dine oplysninger på din bestilling, inden betaling.
   1. Du kan vælge forsendelse til pakkeshop/privat eller afhentning i Odense.
 7. Vælg betalingsmetode, og bekræft vores handelsbetingelser.
   1. Vælger du Finansering, vil du få nogle forskellige muligheder, gennem Santander for at kunne afbetale dit produkt, over henholdsvis 12-24-36 måneder, eller op til 60 måneder, men kun som studerende.
   2. Vælger du Kreditkort, skal du indtaste dine kortoplysninger, som er sikret gennem 3D Secure (SMS på telefonen)
   3. Vælger du Mobilepay, vil du kunne få mulighed for at betale direkte over telefonen, som er nemt og sikkert.
   4. Vælger du Bankoverførsel, skal du bruge dit Ordre-ID som betalingsreference. Din ordre vil ikke blive behandlet før betalingen er overført til vores konto og godkendt.
    Husk, at laver du straksoverførsel, kan vi komme endnu hurtigere i gang med din kommende ordre!
 8. Inden for et par minutter vil du modtage en ordrebekræftelse, pr. mail.

Skulle du have spørgsmål til din ordre, eller har du glemt noget på din ordre, kan du kontakte os via telefonFacebook eller via mail.
Oplys venligst dit ordrenummer, når du henvender dig til os.

FORSENDELSE / AFHENTNING

 1. Vi, hos Froggaming, tilbyder afhentning hos os.
  – Vi ligger på Lucernemarken 10, 5260 Odense S (Indgang ved nr. 12)
 2. Vi tilbyder levering med Bring, i hele Danmark og Sverige.
 3. Vi tilbyder levering til hele verden, gennem DHL. (Efter aftale)

Leveringspriserne er fastlagt. Alt efter produkt.

 • Med Afhentning hos Froggaming, kan produktet afhentes inden for den aftalte tid, efter produktet er klar – i Odense S, på Fyn.
 • Med Bring til Pakkeshop, leveres produktet normalt her, inden for 1-2 hverdage, efter produktet er klar til afsendelse.
 • Med Bring til Omdeling Privat, leveres produktet normalt, inden for 1-2 hverdage, efter produktet er klar til afsendelse.
 • Med DHL kan vi levere pakken i hele verden. Vi kan levere inden for få hverdage i hele EU. Vi har allerede erfaring med forsendelse til bl.a. Egypten, Grønland, Kina, Holland, Norge, Sverige mfl.

Højtider (Jul, Konfirmation, Black Friday)

 • Levering i højtider kan forventes at blive forlænget.
 • Alt efter ordretilgang er der op til 10 hverdages yderligeres leveringstid.
  • Vi indkalder dog flere medarbejdere, for at imødekomme levering.

RETURNERING
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Endvidere hæfter du for alle omkostninger vedrørende returnering af en vare, du får altså ikke din porto el. lign. refunderet.
Du er ansvarlig for at varen bliver sendt forsvarligt retur.

Froggaming forbeholder sig retten til at afvise ønsket om fortrydelse af køb, såfrem produktet anses for at værende taget ud over normalt brug, tegn på slid eller hvis produktet er blevet misvedligeholdt.

Ved et unikt skræddersyet tilbud, kan du miste retten til at få det fulde beløb retur. Unikke produkter, såsom en PC der er blevet skræddersyet, skal vurderes af vores tekniker, både med tilstand mm. før vi kan vurdere beløbet der skal refunderes.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Evt. gebyrer for overførsler, arbejdsløn, betalinger o.lign vil ikke blive refunderet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

REKLAMATIONSRET
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
OBS: Ved reklamation og/eller garanti-sager gendannes styresystemsdisken muligvis, så sørg for at have sikkerhedskopieret!

Varen sendes til:
Gaming Group ApS
Lucernemarken 10
5260 Odense S

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt, og hvad der forud for fejlen var sket. Du skal endvidere give oplysning om fakturanummer/ordrenummer.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

KLAGEADGANG
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Casper Bargisen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

SALGSBETINGELSER GÆLDENDE ERHVERVSDRIVENDE
Vi gør opmærksom på, at der gælder visse andre betingelser for erhvervsdrivende, og såfremt det ikke står herunder så gælder betingelserne for private også hos erhvervsdrivende:
Der er INGEN returret.
Reklamationsret er afkortet til 12 måneder.
Ingen garanti på varer.
– Dette gælder da erhvervsdrivende benytter varerne på anden vis end en privat forbruger.
– Dette gælder uanset hvad der står på den givende vare.
Ingen kredit.

DATAOPBEVARING – SIKKERHED
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Ved databrud vil alle vores registrerede brugere bliver kontaktet inden for 72 timer med besked om, hvilke data der er gået tabt, samt en vejledning til hvad de skal gøre ved det. Vores første prioritet i en sådan situation er at få lukket sikkerhedshullet for at skabe mindst muligt data-tab for brugerne.

PRIVATLIVSPOLITIK – PERSONOPLYSNINGER
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Vi deler dine data med følgende tredjeparts leverandører
Dinero
– Regnskabsprogram, din kvittering (Faktura) kommer herfra, og dine data er derfor gemt hos disse.
Pensopay / Clearhaus / Quickpay
– Betalingsløsning, din betaling går igennem Pensopay som benytter sig af Clearhaus gennem Quickpay.

Personoplysningerne registreres hos Gaming Group ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Hvis du skriver og indsender data til hjemmesiden i form af kontaktformularer, vil disse blive opbevaret på siden i op til 1 år for at kunne henvise til tidligere aftaler og kommentarer fra disse.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på www.froggaming.dk er Casper H. Bargisen.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@froggaming.dk
Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til en person. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række af disse informationer samt når du benytter følgende: Webshopsalg, Analyseredskaber, Konkurrencer, Brugerregistrering, Tilbud, Livechat.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID, tekniske oplysninger om din computer, tablet eller telefon, din IP-adresse, geografisk placering (Land og byområde), samt hvilke sider du klikker på. Dette sker kun så længe du er på vores hjemmeside.

ANALYSE REDSKABER
For at kunne give os den bedste indsigt og sammenligning af data for vores hjemmeside bruger vi følgende analyse redskaber, som tager udgangspunkt i ovenstående anonyme data: Google Analytics, Facebook Pixels, Google Tag Manager,

Du har til enhver tid ret til ikke at blive inkluderet i vores analyser – dog sætter vi pris på, at du hjælper os med at gøre vores hjemmeside bedre, så vi kan forstå, hvad og hvor vi skal fokusere vores indsats.

DATABESKYTTELSE
Vi sætter pris på din data, ligesom vi gør med vores egen, så vi beskytter vores (og din) data med følgende initiativer, som vi til enhver tid holder opdateret: SSL Kryptering, Firewall,

DATABRUDSPROCEDURER
Vi benytter os af en opdateret firewall, som til enhver tid giver os besked, hvis vores sikkerhed er blevet brudt, omend dette er via brud i firewall eller et password breach – så bliver vi underrettet hurtigst muligt, hvorefter vi kan tage hånd om situationen. Derudover afgiver vores firewall ugentlige opdateringer på forhindrede forsøg imod vores sikkerhed samt alarm ved forøgede forsøgs-aktivitet, så vi til enhver tid er informeret omkring mulige angreb imod vores (og jeres) data.

BETALING
På www.Froggaming.dk er det muligt at betale ved bankoverførsel eller med betalingskort via QuickPay, betaling via bankoverførsel er forudbetaling.
– Vi accepterer Visa Electron, Mastercard og MobilePay.
Du har mulighed for at afdrage via Basisbank, ved at lave en bestilling med bankoverførsel og derefter kontakte Basisbank. Så kan pengene overføres til os, direkte gennem bankoverførsel.
Info til bankoverførsel fremgår af ordrebekræftelsen. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
Vær obs på at der benyttes 3DSecure, dette er for at sikre dig som kunde, og os som virksomhed mod svindel. Vi hæver pengene når varen afsendes, og der kan aldrig hæves et større beløb end det du har godkendt.

Priser
Alle vores priser er inkl. 25% moms, medmindre andet er angivet.
Priserne er dagspriser som ændres kan ændres uden varsel.
Ved køb af enkle produkter, koster det 75kr i fragt.

FORTRYDELSESRET
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Froggaming.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved support@froggaming.dk ved, at benytte standardfortrydelsesformularen . I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Varer undtaget fortrydelsesretten:
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om.
Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på.
Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
Du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist, hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.
Din vare vil blive gennemgået af vores tekniker, hvor der betales 300kr ekskl. moms pr. påbegyndt halve time, som kunden vil blive oplyst om.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
OBS: Pakkes varen ikke korrekt/forsvarligt, som ender med fragtskade eller lign. vil det også medføre en værdiforringelse af varen.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Gaming Group ApS
Lucernemarken 10
5260 Odense S

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

GARANTI

Hos Froggaming.dk har du 3 års garanti, på vores pc’er medmindre andet udtrykkeligt er angivet.
Garantien hos os, dækker kun hvis det er Hardware-relaterede fejl, for følgende:

 • Tekniker Løn
  • Har du kode på computeren, formateres pc’en.
 • Hardware
  • Noget tilsvarende, ydelsesmæssigt.
 • Formatering
  • Husk at gemme vigtige dokumenter!
 • Installering
  • Af f.eks. Windows 10 og grafikdrivere.
 • Opdatering
  • Af styresystem og drivere.
 • Stress-test
  • Af alt hardware i computeren.
 • Fragt
  • Hvis du har kvittering for afsendelse.

De 3 års garanti hos Froggaming.dk dækker ikke :

 • Hjælp til overclocking, heller ej ram hastigheder (XMP/DOCP)
 • Geninstallering & fjernelse af software.
 • Fejl forårsaget af virus eller lign.
 • Softwaremæssige fejl anses som værende fejl forårsaget af forkert brug.
 • Skadet komponenter, som følger af overclocking.
  • Herunder overclocking via software.
 • Misvedligeholdt produkt, ved f.eks. væske, slag, røg, dampskader, overclocking, forkert rengøring eller hårdhændet brug af produktet.
  • Dette kan afvise en konkret sag, hvis en tekniker skulle bedømme produktet misvedligeholdt.

Skulle din sag blive afvist, og det ikke defineres som en reparationssag, vil kunden blive faktureret for fragtomkostninger og 375,- pr. påbegyndt halve (0,5) tekniker time. (Vil maks løbe op i 750,- for vores tekniker)

– En tekniker vil bedømme om produktet skal renses før påbegyndelse af fejlfinding, og dette vil også blive pålagt fakturaen. Fra 250,- op til 500,-

– Vi forbeholder os endvidere retten til at beholde produktet indtil beløbet er betalt.

 

Send dit produkt, f.eks. en gaming computer retur / til reparation :

 • Underret os, gennem telefon, mail eller fysisk i butikken.
  • Får vi produktet ind uden aftale, kan vi nægte modtagelsen.
 • Husk kvittering for afsendelse, hvis du vil have mulighed for tilbagebetaling.
 • Tag gerne et billede af produktet inden afsendelse, hvis der skulle opstå fragtskade under transporten, da dette letter bevisbyrden betydeligt.
  • Ansvaret ligger hos afsender, hvis der skulle opstå fragtskade.
  • Bliver fragtskaden meldt for sent, risikerer man at reklamationen bortfalder.
 • Produktet skal ALTID sendes forsvarligt, såsom det emballage produktet blev modtaget i.
  • Haves dette ikke, kan vi sende emballage imod betaling.
 • Vi dækker ikke brændstof eller andre afgifter, ved indlevering eller afhentning af produkt – medmindre andet et aftalt.

 

Ved bærbare PC’ere gælder:
2 års garanti.
Ingen garanti på batterier, her gælder reklamationsloven.

INTRODUKTION
Når du besøger vores hjemmeside indsamles der en række oplysninger om dig og dit forbrug af siden, som bruges til at se blandt andet hvor mange besøgende vi har på vores side, samt hvilke sider der tiltrækker mest opmærksomhed i hvilke perioder, og fra hvilke geografiske lokationer vi har fleste besøgende. Hvis du ikke ønsker at der indsamles oplysninger, bør du fravælge brugen af Analyse-cookies nederst på denne side. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles og deres formål.

KOMMENTARER
Når besøgende skriver kommentarer på hjemmesiden, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen samt din IP-adresse og browserens informationer for at frasortere spam.

KONTAKTFORMULARER
Når du benytter vores kontaktformularindsendelsesmuligheder på hjemmesiden lagres disse samt sendes til vores mailsystem, for at vi kan besvare dine spørgsmål. Kontaktformularerne benyttes ikke til markedsføring, tilmelding til nyhedsbreve eller lign. uden du efterspørger dette og din data videresendes ikke uden for organisationen, uden at det er relevant for emnet, samt har din fulde godkendelse.

UNDERDATABEHANDLERE
(HVEM VI DELER DINE DATA MED)
Behandler Funktion Land Datasikkerhed udenfor EU Datadeling
Dinero Regnskab ApS Regnskabsstyring Danmark Økonomi og CVR-data
og email Tyskland Webhotel filer, SQL data, backups og emails
PensoPay ApS Modtage online betalinger Danmark Transaktions og ordredata
GLS Denmark A/S Oprettelse af Pakkelabels Danmark Ordredata
Facebook, Inc. Dialog med kunder USA Privacy Shield Ordredata og generel dialog

KONTO
I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil, og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, betalingsoplysninger samt anden info du vælger at indtaste. Dette vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller i forbindelse med et køb.

DATAOPBEVARINGSLÆNGDE
Hvis du skriver og indsender data til hjemmesiden i form af kontaktformularer, vil disse blive opbevaret på siden i op til 1 år for at kunne henvise til tidligere aftaler og kommentarer fra disse.
Brugere, som opretter sig på vores hjemmeside, kan til enhver tid se, redigere og slette deres personlige informationer, og derfor er der ikke en grænse for, hvor længe vi opbevarer denne information.
Webstedets administratorer kan til enhver tid se og redigere den information, som brugerne har til rådighed i deres profiler.
Analytiske data arkiveres i ubestemt tid for at kunne se og følge vores online vækst samt forbedre vores aktivitet.
Vores kundekøbsarkiver arkiveres ud fra gældende dansk lovning.

PRISLISTE

Service:Pris i DKK:
Let rengøring250 ,-
Totalrengøring500 ,-
Komplet rengøring750 ,-
Installering af hardware300 ,-
Samling af computer399 ,-
Installering af Styresystem399 ,-
Opdatering & Stresstest399 ,-
Samle, Installere mm.799 ,-
Overclocking799 ,-
Teknikerløn pr. time750 ,-
Produktemballage199 ,-

DATARETTIGHEDER – EXPORT OG SLETNING AF DATA
Du har ret til indsigt i den data, vi opbevarer om dig. Du kan bede om at få eksporteret en fil med de personlige data, vi har liggende, heriblandt alt data du har givet os.
Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Kontakt den dataansvarlige via email eller telefon angivet øverst på denne side.

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
www.froggaming.dk
Lucernemarken 10
5260 Odense S
E-mail: info@froggaming.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 06/03 – 2020