Kurv 0

Handelsbetingelser
Generelle oplysninger

Froggaming  ApS (FrogSystems  ApS)

CVR: 39441829

Lucernemarken 10 – 5260 Odense S

info@froggaming.dk

Tlf. 23727704

Garanti

Hos Froggaming  ApS har du 2 års garanti på stationære computere købt hos os medmindre andet fremgår, denne garanti gælder fra den dag du modtager computeren.
Garantien fungerer som en udvidet reklamationsret, hvor du ved reklamationsretten har bevisbyrden efter 6 måneder, forskellen her er altså at du ikke har bevisbyrden, hvis computeren går i stykker indenfor garanti-perioden skal du blot tage kontakt til os, og så får du en returlabel.
Vær obs. på, at du ved benyttelse af garantien selv har ansvaret for indpakningen af PC’en, og at du selv skal sørge for evt. omkostninger i forbindelse med at sende den sikkert til os. Vi anbefaler at du gemmer den oprindelige kasse PC’en kommer i.
Hvis du selv sender den ind for egen regning får du IKKE dette beløb refunderet.

Vores garanti dækker IKKE:

Væskeskader, som følger af at man f.eks. spilder væske i maskinen el. lign.

Overlast (Slag o.lign.)

Udskift af komponenter uden konsultation med os, og/eller forkert udskift af komponenter så dele er blevet beskadiget.

Ukorrekt brug.

Softwaremæssige problemer.

Ødelagte USB porte, AUX ind- og udgange o. lignende. Disse ting anses som værende sket af ukorrekt brug.

Software der automatisk går ind og laver “tweaks”, overclocking el. lign. som beskadiger komponenter vil ugyldiggøre en evt. garanti.

Overclocking som beskadiger komponenter.

Hvis du f.eks. overclocker CPU’en og grafikkortet dør, så er din garanti stadig gyldig på grafikkortet. Men hvis du overclocker din CPU og dit bundkort dør, så er din garanti ugyldiggjort.

 

Ved indsendelse af PC hvor der mistænkes at overclocking har beskadiget PC’en, vil en mistanke være nok til at afvise en evt. garantisag. Din reklamation er dog stadig gyldig, og du vil blive tilbudt at vi kan sende den pågældende del ind, afvises den vil du få en regning på fragt fra dig til os, på fragt fra os til producent og et fejlfindingsgebyr som svarer til en timeløn, samt evt. fragt hjem til dig igen.

Ved systemer overclocket fra os, gælder der endvidere:

Ovenstående garanti.

BIOS vil være låst på bundkort, hvis BIOS låses op eller nulstilles frafalder al garanti.

Kode til BIOS kan udleveres mod ønske, dog frafalder en evt. garanti ved udlevering af kode til BIOS

Vi gør opmærksom på, at ved indsendelse af en computer som ikke fungerer af andre årsager som ikke er dækket af garantien, så kræver vi 300,- kr inkl. moms pr. påbegyndte halve time, dog minimum 300,- dkr + evt. fragtomkostninger. Vi forbeholder os endvidere retten til at beholde computeren indtil beløbet er betalt.

Alle computere testes endvidere inden afsendelse.

Ved en evt. garantisag tager vi forbehold for, at vi må udbytte den defekte komponent med en af tilsvarende ydelse og ikke af tilsvarende model, givet at den pågældende model er udgået, eller ikke kan skaffes.

 

OBS: Vi giver IKKE support på angivne ram hastigheder i XMP / DOCP.

Betaling

På  www.Froggaming.dk er det muligt at betale ved bankoverførsel eller med betalingskort via PensoPay, betaling via bankoverførsel er forudbetaling.

– Man kan også afdrage via VIABILL, evt. spørgsmål om pris og andet skal henvendes til dem.

Info til bankoverførsel fremgår af ordrebekræftelsen. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Ved PensoPay er der et gebyr på 1,20 % af det samlede køb, og beløbet spærres på din konto. Beløbet hæves lige så snart ordren påbegyndes, dvs. når der bestilles dele til denne.

Vær obs på at der benyttes 3DSecure, dette er for at sikre dig som kunde, og os som virksomhed mod svindel.

Levering

Der tilbydes levering via GLS, til Danmark og Sverige.

Leveringstiden er normalvis 2-5 hverdage.

– Det kan dog hænde at der grundet travlhed eller andet, at ordren forsinkes.

Fragt er IKKE inkluderet i prisen. Pakken kan endvidere afhentes på adressen, hvor du vil modtage en SMS når den er klar til afhentning.

GLS INFO:

Prisen afhænger af pakkens vægt. Du beregner den ved at lægge målene for pakkens

længste og korteste side sammen. Der er i alt fem priskategorier. Desuden må en pakke

højst veje 20 kg.

Ved GLS – Hastelevering er der garanti på 2 hverdages levering til Pakkeshop. Hvis levering ikke er sket indenfor 2 hverdage, så er du berettiget til, at få dine fragtpriser refunderet, vær obs på at al levering til Bornholm og andre øer tillægges én hverdag til levering.

GLS Sender IKKE til Grønland og Færøerne.

OBS: Visse ting sendes via Bring, og der er gratis fragt med Bring, dette gælder visse stole, borde og kabinetter.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved support@froggaming.dk ved, at benytte standardfortrydelsesformularen . I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

                                                                                                                 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Endvidere hæfter du for alle omkostninger vedrørende returnering af en vare, du får altså ikke din porto el. lign. refunderet.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.

Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om.

Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på.      

Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

Software som installeres til en kunde kan ikke fortrydes.

Windows 10 der bliver installeret hos os låses til bundkortet, og derved kan bundkort + windows 10 IKKE fortrydes.

Du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist, det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi;

Du reelt set har taget varen i brug.

Varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.

Du har håndtereret varen på anden måde, end varen var tilegnet, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Varen lugter af røg, eller har en anden unormal lugt til sig.

Vi gør opmærksom på, at der iflg. lovgivningen ingen returret er på varer speciallavet til kundens specifikationer.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Evt. gebyrer for overførsler, betalinger o.lign vil ikke blive refunderet.

Ved køb af windows 10 som skal installeres vil windows 10 og bundkort hænge sammen, idet windows 10 gemmer nøglen på bundkortet i BIOS på bundkort. Derved kan windows 10 OG bundkortets pris ikke refunderes, og vi gør endvidere opmærksom på, at prisen er på en komplet “pakke” med windows 10 og bundkort, hvorfor bundkortets- og windows 10’s pris ikke kan sammenlignes med de priser der står på hjemmesiden.

Windows 10 koster i denne henseende 1.000,- som IKKE refunderes. Bundkortets pris afhænger af det konkrete bundkort, og vil blive vurderet fra gang til gang.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Froggaming  ApS

Lucernemarken 10

5260 Odense S

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ved reklamation og/eller garanti-sager gendannes styresystemsdisken muligvis, sørg for at have sikkerhedskopieret!

Varen sendes til:

Froggaming  ApS

Lucernemarken 10

5260 Odense S

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt, og hvad der forud for fejlen var sket. Du skal endvidere give oplysning om fakturanummer.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Froggaming ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.Froggaming.dk er Stefan Bargisen

Som registreret hos Froggaming ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: support@froggaming.dk

Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl, leverandørernes prisforhøjelser, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte / udgåede varer, leveringssvigt fra vores leverandører og force majeure.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Stefan Bargisen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området

Salgsbetingelser gældende erhvervsdrivende

Vi gør opmærksom på, at der gælder visse andre betingelser for erhvervsdrivende, og såfremt det ikke står herunder så gælder betingelserne for private også hos erhvervsdrivende:

Der er INGEN returret.

Reklamationsret er afkortet til 12 måneder.

Ingen garanti på varer.

Ingen kredit.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 06/04-18

Få et link til kurven
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et unikt link som gemmes i 30 dage.
Tilbage Få et link til kurven
Din indkøbskurv vil blive gemt, og du får et unikt link som gemmes i 30 dage.
Your cart email sent successfully :)