HANDELSBETINGELSER
GENERELLE OPLYSNINGER

Froggaming  ApS (FrogSystems  ApS)
CVR: 39441829
Lucernemarken 10 – 5260 Odense S
info@froggaming.dk
+45 93 92 77 00

 

 

KØBSVEDLEDNING
På www.froggaming.dk kan du foretage et køb således
Du finder det ønskede produkt, og klikker ”Tilføj til kurv”
Ønskes flere produkter gentages ovenstående.
Klik ”Gå til kurv” eller klik på indkøbsvognen oppe i højre hjørne.
Dernæst klikkes ”Gå til betaling” / ”Betaling”
Indtast dine oplysninger, og gennemgå ordren. Dernæst vælges hvorledes du ønsker betaling, og der trykkes ”Gå til betaling.”

 

 

BETALING
På www.Froggaming.dk er det muligt at betale ved bankoverførsel eller med betalingskort via QuickPay, betaling via bankoverførsel er forudbetaling.
– Vi accepterer Visa Electron, Mastercard og Dankort via NETS.
Du har mulighed for at afdrage via Basisbank, som er rentefrit. Det koster 10% i opstartsgebyr samt et månedligt gebyr på 33,- kr, i 12- eller 23 mdr.
Info til bankoverførsel fremgår af ordrebekræftelsen. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
Vær obs på at der benyttes 3DSecure, dette er for at sikre dig som kunde, og os som virksomhed mod svindel. Vi hæver pengene når varen afsendes, og der kan aldrig hæves et større beløb end det du har godkendt.

 

 

LEVERING
Der tilbydes levering via GLS, til Danmark og Sverige, samt DHL til Sverige.
Leveringstiden er normalvis 2-5 hverdage.
Fragt er IKKE inkluderet i prisen. Pakken kan endvidere afhentes på adressen, hvor du vil modtage en SMS når den er klar til afhentning.
Fragtpris for PC er 100 kr, hvis der tilkøbes skærm eller udstyr er fragtpris 200 kr.
– Fragtprisen er dog afhængig af vægt, og derfor kan fragtprisen overstige 200 kr ved større køb.
Ved køb af enkelte ting er fragtpris 60 kr.
Ved GLS – Hastelevering er der garanti på 2 hverdages levering til Pakkeshop. Hvis levering ikke er sket indenfor 2 hverdage, så er du berettiget til, at få dine fragtpriser refunderet, vær obs på at al levering til Bornholm og andre øer tillægges én hverdag til levering.
Vi sender IKKE til Grønland og Færøerne.
OBS: Visse ting sendes via Bring, dette gælder visse stole, borde og kabinetter.

 

 

FORTRYDELSESRET

Hos Froggaming ApS udvider vi den almindelige fortrydelsesret, så du har hele 21 dages fortrydelsesret på færdigbyggede stationære PC’ere. Hertil gælder stadig almindelige bestemmelser for fortrydelsesret.

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved support@froggaming.dk ved, at benytte standardfortrydelsesformularen . I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

 

RETURNERING
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Endvidere hæfter du for alle omkostninger vedrørende returnering af en vare, du får altså ikke din porto el. lign. refunderet.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten:
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om.
Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på.
Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
Du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist, hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Evt. gebyrer for overførsler, betalinger o.lign vil ikke blive refunderet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Froggaming ApS
Lucernemarken 10
5260 Odense S

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

 

REKLAMATIONSRET
Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Ved reklamation og/eller garanti-sager gendannes styresystemsdisken muligvis, sørg for at have sikkerhedskopieret!
Varen sendes til:
Froggaming ApS
Lucernemarken 10
5260 Odense S

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt, og hvad der forud for fejlen var sket. Du skal endvidere give oplysning om fakturanummer.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

 

GARANTI
Hos Froggaming ApS har du 3 års garanti på, færdigbyggede computere, medmindre andet udtrykkeligt er angivet. Derudover har du 2 års udvidet reklamationsret på resten af PC’en, hvor vi fjerner bevisbyrden efter de 6 første måneder. Hvilket betyder at du som kunde blot skal kontakte os ved en hardware-relateret fejl.

Garantien dækker konstruktions- og/eller materialefejl.

Ved bærbare PC’ere gælder:
2 års garanti.
Ingen garanti på batterier, her gælder reklamationsloven.

Udover ovenstående, så gælder følgende for både færdigbyggede computere og bærbare.

 • Garantien dækker IKKE software relaterede fejl. Herunder:
 • Geninstallering af Windows.
 • Sletning af software. (Programmer)
 • Fejl forårsaget af virus.
 • Software mæssige fejl anses som værende fejl forårsaget af forkert brug.

Endvidere dækker garantien IKKE følgende:

 • Skadet komponenter, som følger af overclocking.
  • Herunder overclocking via software.
 • Væskeskader, slagskader, skader forårsaget af forkert brug, skader forårsaget af damp fra e-cigaretter eller hårdhændet skader, herunder:

Ved systemer præ-overclocked fra os, gælder der endvidere: (OBS gælder kun ved overclockede systemer.)

 • Ovenstående garanti.
 • BIOS vil være låst på bundkort, hvis BIOS låses op eller nulstilles frafalder al garanti.
  Kode til BIOS kan udleveres mod ønske, dog frafalder en evt. garanti ved udlevering af kode til BIOS

Vi gør opmærksom på, at ved indsendelse af en computer som ikke fungerer af andre årsager som ikke er dækket af garantien, så kræver vi 300,- kr. ekskl. moms pr. påbegyndte halve time, dog minimum 300,- kr. + evt. fragtomkostninger. Vi forbeholder os endvidere retten til at beholde computeren indtil beløbet er betalt.

Alle computere testes inden afsendelse.

Ved en evt. garantisag tager vi forbehold for, at vi må udbytte den defekte komponent med en af tilsvarende ydelse, givet at en nyere model er kommet på markedet, og den ældre model ikke længere kan anskaffes.
OBS: Vi giver IKKE support på angivne ram hastigheder i XMP / DOCP.

 

 

KLAGEADGANG
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Stefan Bargisen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

 

 

SALGSBETINGELSER GÆLDENDE ERHVERVSDRIVENDE
Vi gør opmærksom på, at der gælder visse andre betingelser for erhvervsdrivende, og såfremt det ikke står herunder så gælder betingelserne for private også hos erhvervsdrivende:
Der er INGEN returret.
Reklamationsret er afkortet til 12 måneder.
Ingen garanti på varer.
– Dette gælder da erhvervsdrivende benytter varerne på anden vis end en privat forbruger.
– Dette gælder også selvom der på den givende vare står at der er 3 års garanti.
Ingen kredit.

 

 

PRIVATLIVSPOLITIK
PERSONOPLYSNINGER
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Vi deler dine data med følgende tredjeparts leverandører
Codafgroup IVS
– Leverandør af hjemmeside og hosting.
Dinero
– Regnskabsprogram, din kvittering (Faktura) kommer herfra, og dine data er derfor gemt hos disse.
Pensopay / Clearhaus / Quickpay
– Betalingsløsning, din betaling går igennem Pensopay som benytter sig af Clearhaus gennem Quickpay.

Personoplysningerne registreres hos FrogSystems ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Hvis du skriver og indsender data til hjemmesiden i form af kontaktformularer, vil disse blive opbevaret på siden i op til 1 år for at kunne henvise til tidligere aftaler og kommentarer fra disse.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på www.froggaming.dk er Stefan Jesper Bargisen.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@froggaming.dk
Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til en person. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række af disse informationer samt når du benytter følgende: Webshopsalg, Analyseredskaber, Konkurrencer, Brugerregistrering, Tilbud, Livechat.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID, tekniske oplysninger om din computer, tablet eller telefon, din IP-adresse, geografisk placering (Land og byområde), samt hvilke sider du klikker på. Dette sker kun så længe du er på vores hjemmeside.

 

 

INTRODUKTION
Når du besøger vores hjemmeside indsamles der en række oplysninger om dig og dit forbrug af siden, som bruges til at se blandt andet hvor mange besøgende vi har på vores side, samt hvilke sider der tiltrækker mest opmærksomhed i hvilke perioder, og fra hvilke geografiske lokationer vi har fleste besøgende. Hvis du ikke ønsker at der indsamles oplysninger, bør du fravælge brugen af Analyse-cookies nederst på denne side. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles og deres formål.

 

 

DATAINDSAMLING

KOMMENTARER
Når besøgende skriver kommentarer på hjemmesiden, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen samt din IP-adresse og browserens informationer for at frasortere spam.

 

 

KONTAKTFORMULARER
Når du benytter vores kontaktformularindsendelsesmuligheder på hjemmesiden lagres disse samt sendes til vores mailsystem, for at vi kan besvare dine spørgsmål. Kontaktformularerne benyttes ikke til markedsføring, tilmelding til nyhedsbreve eller lign. uden du efterspørger dette og din data videresendes ikke uden for organisationen, uden at det er relevant for emnet, samt har din fulde godkendelse.

 

 

KONTO
I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil, og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, betalingsoplysninger samt anden info du vælger at indtaste. Dette vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller i forbindelse med et køb.

 

 

ANALYSE REDSKABER
For at kunne give os den bedste indsigt og sammenligning af data for vores hjemmeside bruger vi følgende analyse redskaber, som tager udgangspunkt i ovenstående anonyme data: Google Analytics, Facebook Pixels, Google Tag Manager,

Du har til enhver tid ret til ikke at blive inkluderet i vores analyser – dog sætter vi pris på, at du hjælper os med at gøre vores hjemmeside bedre, så vi kan forstå, hvad og hvor vi skal fokusere vores indsats.

 

 

UNDERDATABEHANDLERE
(HVEM VI DELER DINE DATA MED)
Behandler Funktion Land Datasikkerhed udenfor EU Datadeling
Dinero Regnskab ApS Regnskabsstyring Danmark Økonomi og CVR-data
Codaf Group IVS Hosting af hjemmeside og email Tyskland Webhotel filer, SQL data, backups og emails
PensoPay ApS Modtage online betalinger Danmark Transaktions og ordredata
GLS Denmark A/S Oprettelse af Pakkelabels Danmark Ordredata
Facebook, Inc. Dialog med kunder USA Privacy Shield Ordredata og generel dialog

 

 

DATAOPBEVARING
SIKKERHED
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Ved databrud vil alle vores registrerede brugere bliver kontaktet inden for 72 timer med besked om, hvilke data der er gået tabt, samt en vejledning til hvad de skal gøre ved det. Vores første prioritet i en sådan situation er at få lukket sikkerhedshullet for at skabe mindst muligt data-tab for brugerne.

 

 

DATABESKYTTELSE
Vi sætter pris på din data, ligesom vi gør med vores egen, så vi beskytter vores (og din) data med følgende initiativer, som vi til enhver tid holder opdateret: SSL Kryptering, Firewall,

 

 

DATAOPBEVARINGSLÆNGDE
Hvis du skriver og indsender data til hjemmesiden i form af kontaktformularer, vil disse blive opbevaret på siden i op til 1 år for at kunne henvise til tidligere aftaler og kommentarer fra disse.
Brugere, som opretter sig på vores hjemmeside, kan til enhver tid se, redigere og slette deres personlige informationer, og derfor er der ikke en grænse for, hvor længe vi opbevarer denne information.
Webstedets administratorer kan til enhver tid se og redigere den information, som brugerne har til rådighed i deres profiler.
Analytiske data arkiveres i ubestemt tid for at kunne se og følge vores online vækst samt forbedre vores aktivitet.
Vores kundekøbsarkiver arkiveres ud fra gældende dansk lovning.

 

 

DATABRUDSPROCEDURER
Vi benytter os af en opdateret firewall, som til enhver tid giver os besked, hvis vores sikkerhed er blevet brudt, omend dette er via brud i firewall eller et password breach – så bliver vi underrettet hurtigst muligt, hvorefter vi kan tage hånd om situationen. Derudover afgiver vores firewall ugentlige opdateringer på forhindrede forsøg imod vores sikkerhed samt alarm ved forøgede forsøgs-aktivitet, så vi til enhver tid er informeret omkring mulige angreb imod vores (og jeres) data.

 

 

DATARETTIGHEDER
EXPORT OG SLETNING AF DATA
Du har ret til indsigt i den data, vi opbevarer om dig. Du kan bede om at få eksporteret en fil med de personlige data, vi har liggende, heriblandt alt data du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Kontakt den dataansvarlige via email eller telefon angivet øverst på denne side.

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
www.froggaming.dk
Lucernemarken 10
5260 Odense S
E-mail: info@froggaming.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 02/08 – 18