Gaming stationær – Skræddersy din egen stationære gaming PC

Hos Froggaming skaber vi din stationære gaming PC sammen med dig. Derved får du en stationær gaming computer, som er helt unik og som opfylder alle dine behov, når du skal game – uanset om du er nybegynder eller gamer på et højere niveau.

Hos Froggaming mener vi desuden, at lækkert gaming hardware er for alle. Derfor kan du her på hjemmesiden finde hardware til budgetvenlige priser – uden du behøver gå på kompromis med hverken kvalitet eller spiloplevelse.

Byg din egen gaming computer

Dine drømme og behov er i fokus under hele processen, og vi sørger for, at du har det helt rigtige udstyr, når du skal game, hvad enten du spiller CS:GO, WOW, Fortnite, League of Legends eller et andet grafiktungt spil. Froggaming sørger for, at din nye imponerende gaming computer har et godt grafikkort, hurtig RAM og en uovertruffen lyd, så du er helt klar til den næste eSport-turnering eller LAN-party med et udstyr af høj kvalitet, som er støjsvag og yderst budgetvenlig.

Find den serie, der passer til dig

Hos Froggaming opererer vi med fire forskellige serier af stationære gaming PC’er.

  1. Entry Series. Her får du en computer, som lever op til alle kravene om en god gaming PC til et overskueligt budget. En god computer, hvis du er nybegynder, som ikke går på kompromis med grafikken og hastigheden.
  2. eSport Series. Denne computer er for gameren, der sætter pris på kvalitet og lækkert design. Du får her muligheden for at få en kraftig custommade computer med flotte detaljer. For eksempel er der indsat en glasside i kabinettet, så du kan se alle de lækre komponenter i maskinen.
  3. Deluxe Series. I denne serie finder du stationære gaming PC’ere, som er fuldstændig kompromisløse med både software og hardware. Computeren er en absolut luksusmaskine til dig, der spiller på et mere professionelt niveau.
  4. LAN Series. Går du meget til LAN-parties? Så er det en computer fra denne serie, du skal have. Her får du en kraftig maskine, som er er kompakt og mobil, så du nemt og sikkert kan tage den med. Heller ikke her går vi på kompromis med din spiloplevelse. Du får en gaming computer af høj kvalitet, som sikrer dig en god performance.