Den perfekte gaming PC til dig

Om du er nybegynder, en mere erfaren gamer eller en professionel gamer, har Froggaming en custommade gamer computer, der matcher lige præcis dit behov og din stil. Vi har mere end 20 års erfaring i PC byg, så vi ved, hvad vi laver, når vi sammensætter hardware komponenter, som skal understøtte den ypperste spiloplevelse.

Den ultimative spiloplevelse

En sløv gamer pc er omtrent lige så anstrengende som langsomt internet og folk, der smasker. Det kvæler spilleglæden, lige meget om du er nybegynder eller elitegamer. Derfor er det en god idé at investere i hardware udstyr, som understøtter dit gaming-behov. Hos Froggaming får du ikke bare kvalitet, du får også god service, garantiordning og gode priser.

Din gaming computer skal matche dit behov. Er du nybegynder, har du brug for en mere all-round maskine, der kan trække samtlige spil på markedet. I vores Entry Series er Entry Gamer – AMD et fremragende bud, da den indeholder den nyeste teknologi med et sublimt Asus GTX 1050ti grafikkort med 4GB vram, den nyeste Ryzen 3 processer med 4 kerner og en frekvens op til 3.7 GHz og 8 GD DDR4 ram. Hos Froggaming er det vores ønske, at alle nye gamere har adgang til lækkert, budgetvenligt gaming hardware, der giver storslåede spiloplevelser fra start af. Er du ofte på farten, er en gamer bærbar måske et bedre match for dig end en stationær computer.

PC’er til den erfarne gamer med kærlighed for eSport

Er du en mere erfaren gamer med en forkærlighed for eSport, så bør du tage et kig på vores eSport Series. Her finder du et flot udvalg af lækre gaming computere, som både er kraftfulde og smukke, og som også understøtter streaming i høj kvalitet. Her gør Ryzen Pro eSports PC – 1080 sig til som et attraktivt bud på en misundelsesværdig maskine med lækre komponenter, der stilfuldt udstilles i det smukke glaskabinet. Her får du en computer med den nyeste processor fra AMD, Ryzen 5 2600 med 6 kerner og 12 tråde.

Hertil har vi også Deluxe Series til den professionelle gamer, som aldrig går på kompromis med kvaliteten. For hvorfor køre Berlingo, når oplevelsen bare bliver så meget federe i en Rolls Royce?