En gamer computer efter dit behov

Hos Froggaming har vi et bredt udvalg af custommade gamer computere, som matcher den enkelte gamers behov og stil. Vi har mere end 20 års erfaring i PC byg, og fælles for alle vores produkter er den ydmyge respekt for spiloplevelsen. Om du har brug for en gamer bærbar eller en stationær computer, har vi helt sikkert noget, som passer til dig og dit behov.

4 serier af gaming computere – 4 forskellige behov   

Er du nybegynder eller førstegangsgamer, så gå på opdagelse i vores Entry Series. Spiloplevelse og hardware hænger uløseligt sammen. Med en maskine fra vores Entry Series er du sikret en optimal spiloplevelse inden for et overskueligt budget. Tag eksempelvis et kig på Entry Gamer – AMD. Ud over et smukt og stilfult kabinet kommer maskinen også med den nyeste Ryzen 3 processer med 4 kerner og en frekvens op til 3.7GHz. Det sublime Asus GTX 1050ti grafikkort med 4GB vram og 8 GB DDR4 ram sikrer dig et knivskarpt billede og en sanselig spiloplevelse.

I vores eSport Series findes et lækkert udbud af custommade maskiner til den mere erfarne gamer. eSport-gameren er en elitegamer, og du har derfor fuldstændig styr på hardwarens betydning for spiloplevelsen. Kig nærmere på Ryzen Pro eSports PC – 1060, som har den nyeste processer fra AMD, Ryzen 5 2600 med 6 kerner og 12 tråde. Maskinen er med alle disse lækre dele fremragende til streaming. Alle komponenter står til misundelsesværdigt skue i det stilfulde glaskabinet, som helt sikkert vil trække opmærksomhed til næste LAN-party.

High end serierne & LAN modeller

Vores Deluxe Series er for dig med en kompromisløs holdning til gamerhardware. Du er en professionel gamer, som kun kører Rolls Royce, når du opgraderer dit gamingudstyr. Fra vores Deluxe Series får du en gennemtestet luksusmaskine med den nyeste teknologi og selvfølgelig 3 års garanti. Tag eksempelvis et kig på vores Enthusiast Machine, som kommer med en voldsom i7-7820x processer med 8 kerner og 16 tråde.

 

Er du ofte på farten til LAN-parties og andre meetups, så kig forbi vores LAN-series. Du har nemlig brug for en kompakt og stærk maskine, såsom Cougar Gamer, der er solid, kraftig og smuk. Du får en 8 generations i5 processor fra Intel og et 10 serie grafikkort fra Nvidia, der sikrer dig stærk performance til næste LAN-party.