Beskrivelse

Frog Gaming PC Series

Hvor finder man en god gamer pc?

Hvor man finder en god gamer pc, er et stort, men relevant spørgsmål for mange. For hvordan man lige den rette computer? Hos Froggaming har vi vores Frog Series som byder på computere med rigtig meget value. Du finder altså rigtig gode computere her, til rigtig gode priser. Derudover har vi enormt hurtig levering, og yder desuden hele 3 års garanti på alle vores systemer.

Hvad skal en god gaming pc indeholde?

En god gaming pc bør indeholde en kraftfuld processor og et stærkt grafikkort. Til en begynder pc er det fornuftigt med en i3-processor fra Intel og et Nvidia GeForce RTX 3050 grafikkort, da du med et sådan system nemt kan trække alle de gængse spil og samtidig få en god oplevelse. Hvis du derimod gerne vil op i en lidt større kaliber, og spille i 1440p kontra 1080p, så anbefaler vi at du kigger på en i5-processor fra Intel og et Nvidia GeForce RTX 3060 12GB.

Hvor finder jeg en gaming pc til streaming?

Alle computere kan faktisk spille og streame på samme tid, når du streamer er det vigtigste at du har nok kerner og tråde i processoren og at du samtidig har nok ram. Generelt anbefaler vi, at du finder en processor med minimum 8 kerner og 16 tråde, og at du samtidig har 32GB ram, for at sikre at din spilleoplevelse ikke ødelægges mens du streamer. Ved Froggaming er vi eksperter indenfor gaming verdenen, og ved derfor præcis hvordan en gaming pc skal sammensættes. Således at du som kunde kan få den bedst mulige gamer pc til prisen.
  • 3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Rentefri finansiering
  • Hurtig og sikker levering
Copyright 2021 - www.froggaming.dk