Beskrivelse

Esport Gaming PC Series

Hvor finder jeg den bedste gaming pc til esport?

Hos Froggaming har vi bygget computere til private og erhverv siden 2015, vi har mange års erfaring indenfor gaming og dertilhørende esport universet. Vi har leveret computere til rigtig mange foreninger og esportsklubber, og vi ved derfor præcis hvordan et sådan system skal sammensættes.
Det er netop derfor at Esport Series kom til verden, i samarbejde med NZXT laver vi det bedste gaming pc system til dit behov, og som vi ved kan håndtere de strikse krav gamere har.

Froggaming - Af gamere til gamere.

Vi er alle nørder af hjerte, og vi elsker hvad vi laver. Det afspejler sig i den service vi yder, og den ekspertise vi videregiver til dig i form af det potente systemer vi producerer og leverer. Derudover ved vi præcis hvordan et sådan gaming system skal sammensættes, for at du som kunde får mest værdi for pengene.

Esport Series

Esport series bygger på fundamentet at du som kunde, skal have de bedste gamer pc'er til kompetitivt spil. Hvis du gamer på højt niveau, i for eksempel Counter Strike eller Fortnite, så er disse gaming pc'er det rette valg for dig.


Er Froggaming et godt sted at købe gamer pc?

Froggaming har eksisteret siden 2015, og har i alle årene leveret systemer til gaming af højeste kvalitet. Og i næsten lige så mange år, har vi haft et samarbejde med både ASUS og NZXT som er garanti for komponenter af den høje kvalitet vi selv forventer, og gerne vil levere til jer kunder.

Hvor hurtigt kan man få en ny gaming pc leveret?

Når du køber en ny gamer pc hos os, så kan du altid se aktuelle forventet produktionstid på hjemmesiden på det pågældende produkt. Den sættes dog aldrig lavere end 3 hverdage, så hvis den står på 3 hverdage så giv os et kald og vi skal se hvad vi kan gøre. Indimellem kan pc'en faktisk være klar på samme dag! Og det er endda uden at gå på kompromis med samlingen, kvaliteten eller test af systemet.

Hvor finder jeg en god gamer pc til Fortnite?

Vi har et bredt udvalg af systemer til gaming, og nærmest alle disse kan trække et spil som Fortnite. Vi anbefaler som minimum at du finder en gaming pc med dedikeret grafikkort, da det gør spilleoplevelsen uendeligt mange gange bedre. Dem kan du finde ved at kigge efter en pc med et Nvidia GeForce eller et AMD RX grafikkort i sig. Hvis der står Intel UHD er det en indbygget grafikchip.

Froggaming - If you can dream it, we can build it.

  • 3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Rentefri finansiering
  • Hurtig og sikker levering
Copyright 2021 - www.froggaming.dk