Beskrivelse

Esport Gaming PC Series

Hvor finder jeg den bedste gaming pc til esport?

Hos Froggaming har vi bygget computere til private og erhverv siden 2015, vi har mange års erfaring indenfor gaming og dertilhørende esport universet. Vi har leveret computere til rigtig mange foreninger og esportsklubber, og vi ved derfor præcis hvordan et sådan system skal sammensættes.
Det er netop derfor at Esport Series kom til verden, i samarbejde med NZXT laver vi det bedste gaming pc system til dit behov, og som vi ved kan håndtere de strikse krav gamere har.

Froggaming - Af gamere til gamere.

Vi er alle nørder af hjerte, og vi elsker hvad vi laver. Det afspejler sig i den service vi yder, og den ekspertise vi videregiver til dig i form af det potente systemer vi producerer og leverer. Derudover ved vi præcis hvordan et sådan gaming system skal sammensættes, for at du som kunde får mest værdi for pengene.

Frog Series

Esport series bygger på fundamentet at du som kunde, skal have de bedste gamer pc'er til kompetitivt spil. Hvis du gamer på højt niveau, i for eksempel Counter Strike eller Fortnite, så er disse gaming pc'er det rette valg for dig.
  • 3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Rentefri finansiering
  • Hurtig og sikker levering
Copyright 2021 - www.froggaming.dk