Tiro Gamer

  8999,00
  Læg i kurv
  Beskrivelse

  Tiro Gamer

  Tiro gamer pc'en er en stærk gaming pc, som giver dig en god oplevelse når du spiller. Computeren er en del af vores Quiet Series som er en serie dedikeret til ønsket om, en støjsvag gaming oplevelse, uden at gå på kompromis med ydeevnen. Vi er gået sammen med Be Quiet! som er en producent med mange års erfaring indenfor produktionen af udstyr, til blandt andet gamer pc'er, hvor fokusset ligger på at komponenterne skal være så støjsvage som muligt. De er desuden også kendt for at levere produkter af absolut højeste kvalitet, hvilket sikrer dig som kunde, så du får en enormt støjsvag gaming pc af højeste kvalitet.

  Denne gamer pc er ideel til dig, som spiller alle slags spil, hvad enten det er Minecraft, Counter Strike eller større spil såsom Battlefield 2042, da pc'en er med den nyeste 12. generations Intel processor og et Nvidia RTX 3060 grafikkort. Det nye RTX 3060 grafikkort byder på en god spilleoplevelse, med blandt andet RT cores som hjælper på renderingen af raytracing, så spil kan få en hidtil uset dybde i måden hvorpå lys og reflektioner renderes. Hvilket øger realismen markant, og grafikken bliver markant flottere.

  Computeren er derudover udstyret med en lynhurtig NVMe M.2 SSD, så dine loadtider i spil kan minimeres og pc'en kan opstarte lynhurtigt. Det sammensat med 16GB ram, sikrer at denne gaming pc kan trække alle spil på markedet med god grafik.
  • 3 års garanti på alle færdigbyggede systemer
  • Rentefri finansiering
  • Hurtig og sikker levering
  Copyright 2021 - www.froggaming.dk